Norsk:
 


  English:
 


 
 
 

Nyheter

02.12.2012
Løveliens Lucky Luke har flyttet.
Lucky Luke har fått seg et nytt hjem i Trysil. Da det ble klart at Lucky ikke kunne bli med videre i vårt avlsprogram så var det en glede for oss å finne et trygt og godt hjem til gutten vår i Trysil. De beste ønsker for Thorbjørn og Lucky fra oss på Løvelien.

03.10.2012
I dag går våre gratulasjoner til Amicus Optimus Antonius (Norris), sønn av Løveliens Guns N' Roses of Barney. Norris vant sist søndag best i rase (BIR) og CLUB SIEGER på German Leonberger Clubs show i Leonberg.
Norris vant også BIR, best i gruppe 2 og BEST I SHOW på den prestisjefulle utstillingen i Dortmund, Tyskland i mai (EUROPASIEGER 2012), og på en stor international utstilling i St. Petersburg vant han også BEST I SHOW, blant mer enn 2000 deltagende hunder. Oppdretter er Boris Kaskov og eier er Natalia Kukharskaya. Vi gratulerer.


AMICUS OPTIMUS ANTONIUS BIR i Leonberg                                        Foto: Tone

 

08.09.2012
Planlagt valpekull avlyst
Gazella kunne ikke få valper nå av medisinske årsaker. På grunn av hennes alder er det ikke aktuelt med valper senere, og hun vil nå bli omregistrert på nåværende fôrvert. Vi beklager så mye overfor dere som ventet på valp etter den planlagte kombinasjonen med Zkrotis. Zkrotis er en meget forstandig og hensynsfull hanne. Tusen takk til Marie Ahlgren som har vært til stor hjelp under vår reise til Sverige.

31.08.2012
Lucky Luke / Loraine
Lucky har i dag reist til mulig ny eier i Trysil for en prøveperiode. Vi krysser fingrene for de blir fornøyd med vår store Lucky, og at han kommer til å trives hos dem.

Vi vurderer også å omplassere vakre Loraine dersom rette person / familie melder seg. Ta gjerne kontakt med oss om dette skulle være av interesse.

21.08.2012
Gazella 
Da fikk vi en hyggelig telefon fra fôrverten om at Gazella har fått løpetid og vi forbereder nå en tur til Sverige.

19.08.2012
Siste
Endelig en sommerdag, håper ikke den siste? Mirabella tok noen svømmetak før hun ble med på kanotur på Øyern. Men det ble nå mest plasking.
Gazella har enda ikke fått løpetid. Kanskje hun tror at hvis bare hun venter lenge nok, så parrer vi en annen hund i stedet slik som i fjor. Men slik blir det ikke denne gangen. 

04.08.2012
I dag går våre gratulasjoner til Løveliens Kat Von D som fikk CERT og ble BEST I RASE på Norsk Terrier Klubs utstilling i Nesbyen. 
Dommer var Ann Taggart fra Irland. Gratulerer med resultatet Marius.

23.07.2012
Loraine og Lucky Luke operert for en uke siden.
Operasjonene synes å ha vært vellykket. Årsaken var at det var blitt for stor åpning mellom øyne og øyelokk, eller at øyelokkene var for store for øynene. Operasjonene ble utført av spesialist ved NVH. Derved går desverre begge ut av vårt avlsprogram. Vi beklager dette, men vi vil gjøre det som er mulig for at de begge unngår problem med øynene i fremtiden. 

16.07.2012
Fire valper fra Løvelien stilte ut på Vålerbanen helgen 14. til 15. juli.
Lørdag stilte Julie med Max, John Peder med Magne og vi med Mirabella. Søndag stillte også Max og Mirabella, og i tillegg kom Elin med Madonna. Alle gjorde det bra på utstillingen, og det gleder oss å se igjen valpene på valpeshow og også senere på utstillinger. Vi håper at enda flere kan ta seg tid til å bli med etter hvert.
Se utstillingsresultat her.

29.04.2012
Vi gratulerer Løveliens Herkules som har blitt pappa til 6 store flotte valper i Sverige!
Sammen med Mona og Marius var han en tur ned til Sydsverige for 9 uker siden, og det ble det fine resultater av.
Se mer her.

07.04.2012
Glem dyre innbruddsalarmer - skaff deg en personlig livvakt i stedet!
Det var ventet, og i natt kom de. De farter omkring på jakt etter verdigjenstander. Mange føler seg utrygg overfor disse bandittene, men for mange er det helt unødvendig. Skaff deg en ekstra stor hund som for eksempel en Leonberger. La den være inne om natten. Når den sier ifra blir det forstått på alle språk og pakket drar videre, kanskje til andre som ikke har slik vakt i huset.

Hundene våre ble rasende da det kom fremmede til huset midt på natten. Vi ble varslet og kunne konstatere at "gjestene" forsvant med en gang.

31.03.2012
Vår nye valpeplan er nå klar.
Se mer her.

18.03.2012
Vi søker ny fôrvert til Løveliens Lomy.
Lomy har bodd sammen med oss noen uker nå, og vi søker etter en ny fôrvert til henne, en som bor et sted her på Østlandet. Lomy er en snill og omgjengelig Leonberger på snart 16 måneder. Hun har bodd hos fôrvert tidligere, men da denne fikk seg ny jobb fant vi det best at hun kom tilbake til oss intil vi kunne finne et nytt hjem til henne.

Kontakt oss gjerne om dette er av interesse.

Mer om Lomy her.

18.03.2012
Vi gratulerer Liongate's Belki og Mona med stort flott kull nå i natt!
Mer info her.

11.03.2012
Vi presenterer vårt nye familiemedlem - Løveliens Mirabella
Se mer her.

04.03.2012
Som hund og katt!

Løveliens Miss Zille ble mamma, men ikke til noen Leonbergervalp. 

Vi takker familien Granskov for et klipp fra det danske ukebladet Ude og Hjemme som vi gjengir her:

"Vores hund Zille på otte år er  blevet mor for første gang - ikke til en hvalp, men til en kattekilling, skriver Anne Granskov fra Søborg. 
Vi fikk killingen, da den var tre måneder gammel, og det var ikke kærlighed ved første blik. Men efter to dage puttede den lille Mis seg ind til hunden og begyndte med højlydt spinden og smasken at die. Zille, der er en Leonberger, rejste forbavset hovedet for at se, hvad den havde gang i, men lagde seg hurtig ned igen og nød det. Nu er det tre måneder siden, det begyndte, og Mis er blevet seks måneder, så vi er spændt på, hvor længe den får lov til at hygge seg. Så hvis det er at leve som hund og kat. er det da ikke så ringe endda."

Lykke til Zille og Mis.

29.01.2012
I kveld kom Løveliens Lomy hjem til Løvelien igjen.
Etter 10 måneder hos fôrvert i Hurdal har Lomy flyttet hjem igjen på grunn av endrede arbeidsforhold. Etter en innledende check av de andre hundene våre er hun godtatt som fullverdig medlem i flokken. Vi ser for oss at hun blir hos oss en stund nå mens vi ser oss om etter en ny fôrvert til henne. Hun har blant annet behov for litt utstillingstrening først. 

 

© www.loveliens.com