Norsk:
 


  English:
 


 
 
 

Nyheter

09.05.2017
Flagget på halv stang igjen, denne gangen for Mirabella.
Vår kjære gode venn Mirabella måtte desverre gi tapt for sykdommen som rammet henne så hardt. Det er med stor sorg vi igjen mister en hund fra samme kull på grunn av beinkreft. Den første var Madonna som døde for snart 2 år siden. Vi har aldri før mistet noen hund på grunn av denne sykdommen, og når den først slår til er det ikke så mye en kan gjøre for å redde hunden. En skummel sykdom. Så langt vi vet har ingen fra dette kullet gått videre i avl og videre spredning er deved stoppet.

Vi kommer til å savne deg vår kjære gode Mirabella.

10.12.2016
Våre gratulasjoner går til Lauren og Løveliens Nukva of Norris med CERT, CACIB og BIM på Holland cup i Amsterdam.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Derved har Nukva også tilføyd hollandsk championat til sin liste over meritter, ikke lenge etter at hun fikk sit første kull. En meget vakker ekvipasje.

31.05.2016
Slutt med Vom og Hundemat
Etter mange år som fast kunde ble vi nå nektet å kjøpe fersk hundemat fra selskapet. Noen forklaring har vi ikke fått, men etter at de begynte å blande store mengder vann i maten er det like greit å kutte ut Vom og Hundemat for godt. En merker ikke vanninnholdet når maten er frosset, men ved tining blir det mere hundesuppe enn hundemat. Så takk for oss.

06.11.2015
Vi gratulerer Claus og Loraine.
Løveliens Loraine er blitt godkjent som besøkshund gjennom Røde Kors med meget godt resultat. Håper hun kan spre mye glede til mange under sine besøk i tiden som kommer. Vi gratulerer og ønsker dem lykke til i tjenesten.

20.08.2015
Ingen valper denne gangen.
Det blir dessverre ingen valper i neste måned slik vi hadde planlagt og håpet, det viser dagens test med ultralyd. Vi beklager så mye til dere som ventet på valp etter dette kullet.

15.06.2015
Flagget på halv stang igjen, denne gangen for Madonna.
Vår kjære gode venn Madonna, som på denne tiden skulle ha kost seg med noen herlige valper  måtte desverre i stedet gi tapt for sykdommen som rammet henne så hardt. Heldigvis ble det ingen parring av andre grunner, og indikasjoner på at noe hadde rammet henne kom samtidig.

Vi kommer til å savne deg vår kjære gode Madonna.

29.04.2015
Vi gratulerer Solveig og Joleen.
Løveliens Joleen er blitt godkjent som besøkshund gjennom Røde Kors med meget godt resultat. Håper hun kan spre litt glede til mange under sine besøk i tiden som kommer. Vi gratulerer og ønsker dem lykke til i tjenesten.

16.04.2015
Figaro har også forlatt oss.
Vår kjære gode venn Figaro sovnet stille inn i dag etter at han begynte å bli dårlig for en måned siden. Han ville blitt 10 år til sommeren og vi er svært takknemlig for den tiden vi har fått lov til å ha han sammen med oss, helt fra han ble født og til nå. Vi kommer til å savne deg Figaro.

13.04.2015
Goyro er ikke lenger blant oss.
Vår kjære gode venn Goyro sovnet stille inn i dag etter kort tids sykdom. Han ville blitt 9 år til sommeren og vi er svært takknemlig for den tiden vi har fått lov til å ha han sammen med oss, først som valp, og senere etter at vi fikk han tilbake. Vi kommer til å savne deg Goyro.

20.03.2015
Og vi gratulerer en meget dyktig handler Lauren og vakre Løveliens Nukva of Norris igjen, denne gangen med 2. plass i åpen klasse på Crufts 2015.
En meget sterk prestasjon av denne ekvipasjen.  Nukva som ikke var fylt 2 år enda.
Må bare si at vi er ikke så lite stolte av resultatet til unge Nukva.

24.11.2014
Og vi gratulerer Lauren og vakre Løveliens Nukva of Norris med Anual Champion 2014. 
Det betyr at 20 måneder gamle Nukva er mest vinnende Leonberger i Nord-Irland i år!
Kjempebra Lauren.

Nukva Anual Champion 2014

19.09.2014
Og vi gratulerer Natalia og verdens vakreste Leonberger Amicus Optimus Antonius (Norris) med BIR and VV-14 på verdensutstillingen i Helsingfors 8. august i år !!!!!!!! The winner takes it all!  
Han gjorde det igjen Norris, far tll Na'tan og Nala og de andre valpene fra N-kullet vårt, vann en stor internasjonal seier igjen.  


           BIR og VV-14 Amicus Optimus Antonius                  BIM Lempileijonan Yks Cuklaacilmä

17.09.2014

Det har dessverre vært innbrudd på hjemmesiden vår for en tid siden.
Etter innbruddet har siden vært blokkert. Nå har vi fått hjelp fra vår venn i Sverige, Pirre, som har fått åpnet siden igjen. Vi beklager at sidene utstilling og nyheter er skadet og delvis utenfor rammen, men disse vil bli rettet opp etter hvert.

26.6.2014

Mange gratulasjoner til Lauren Whan og Løveliens Nukva Of Noris!!!!!!!!!!
Nukva ble irsk champion bare 15 måneder gammel! Vakre Nukva må ha gjort et fantastisk inntrykk på ganske mange dommere fra hun var valp og til hun nå er blitt champion, og det har vært en fornøyelse å følge deres suksess hele veien. Vi ønsker dem hell og lykke samtidig som vi spent følger med på deres neste seiser.
DE ER BEST! 

                                                                                           Lauren og Nukva

07.06.2014
Løveliens Missenita har fått nytt hjem.
På grunn av endrede familieforhold har vakre Missenita flyttet fra Egersund til sin nye familie i Rendalen.
Vi ønsker henne og hennes nye familie lykke til.
Samtidig takker vi tidligere eier Tonje for et godt samarbeid med å finne nytt hjem til "Cenita".

                                                            Løveliens Missenita

19.01.2014
Vi gratulerer Bente og Løveliens Nyah med flott resultat.
10 mndr gamle Nyah ble BIR Junior og fikk CK og Res.CERT på Norsk Pinscher Klubbs utstilling lørdag
og BIR Junior, CK og Res.CERT på Sandefjords Hundeklubbs utstilling søndag. 

 

 

© www.loveliens.com