Norsk:
 


  English:
 


 
 
 

 Hvor mange liv har en Leonberger?

Tessi likte ikke å gå tilbake til siloen for å bli fotografert.           
 
Katta har 9 liv, det vet alle, men hva med en Leonberger? Dette hendte nå i januar:
 
Løveliens Honeybee von Unkas, til daglig kalt Tessi er 19 måneder gammel. En dag var hun sammen med familien sin på besøk hos naboen.De gikk opp på låven et ærend, og Tessie fulgte med. Etter en stund merket de at deres firbente venn var borte. De ropte på henne og søkte i alle krinker og kroker, men hun kom ikke, og de hørte heller ingen livstegn fra henne. Til slutt kom de frem til toppen av en høy silo, og der nede i bunnen
kunne de skimte noe.

Godt å ha Tessi tilbake                            Her er det over 8 meter ned, og ingen sikring

Kanskje er Løveliens Leonbergere skrudd sammen på en spesiell måte, vi vet ikke. Likevel, etter et fall på over 8 meter og landing på betonggulvet langt der nede, Tessi var like hel, og som vanlig glad for å bli gjenforenet med sine venner. Hun ble omgående kjørt til veterinæren for kontroll, men der kunne de ikke konstatere noen skade bortsett fra et lite skrubbsår. En vet selvsagt ikke hvilke senskader som kan oppstå etter et slikt uhell.
 
Håper naboen får sikret siloen sin bedre og at Tessi ikke får fremtidige problemer etter dette. Hun er forøvrig den samme glade Tessi nå som før stuntet, dog litt skeptisk til å gå tilbake til siloen igjen for å ta noen bilder. Men opp på toppen går hun nok aldri.

 
Tessi har hatt englevakt

 

© www.loveliens.com